En blogg om smått och stort, ditten och datten och allt därimellan.

A lot of first time´s

Amelia 0-6 mån ❤️, Food ♥, Foto 2015, Amelias garderob, Familjemedlem, Kärlek, första julen, jul, jul 2015, julafton Permalink0
Det är mycket första gång´s händelser nu, första resan, första julen och nu är första nyåraftonen på intågande. Spännande! Men vi har en väldigt cool liten tjej, är inte (än så länge) rädd för något, älskar alla och är helt tillfreds med livet! Såå skönt, jag hoppas verkligen  hon fortsätter vara så trygg i sig själv och att vi kan få henne att känna sig så.
 
Julen har varit mysig men som vanligt mycket åkande överallt! Men den har flugit förbi i totalt avsaknad  av julkänslor, ingen snö, allt har kännts stressigt, jag har inte hunnit gjort det jag vill göra för att få den där känslan men ja, allt sitter väl i mitt huvud kanske. Men så känns det iaf!
Nästa år så har vi bestämt att fira julaftonen här hos oss, så alla som vill vara med och träffa Amelia och oss är välkommna hit.
Dom andra dagarna åker vi lite hit och dit.
 
Här kommer stunder ifrån vår jul.
 
 
Vår lilla tomte ♥
 
Spanar in sin egen julklappshög, med betoning på "hög" (!!).
 
Hon var inte ett dugg rädd för tomten, vår lilla fis! Så glad, trygg och modig inför allt.
 
Mitt i sitt eget julklappsberg
 
Vi startatde morgonen här hemma med att öppna våra egna paket. Niklas och jag bytte våra och fisen fick öppna ett par av våra till henne. Kändes onödigt att frakta allt emellan flera gånger.
 
Alfred och Signe hade byggt en egen snölykta som dom sedan ställde en marschall i, lyste supermysigt på kvällen.
 
Julbord på Julaftonskvällen hos mina föräldrar, såå mysigt och gott!
 
En av dom många, många fina julklänningarna som hängde på hennes klädställning! Helt underbart sött, med med en sån söt liten dam kan det inte bli annat.
 
 
 
Såklart så var ju även Millie julfin, en röd rosett har prytt henne varje jul sedan vi fick äran att hon flyttade hem till just oss!
 
Julpappersrivandet var nog det allra bästa!
 
Med kusinerna! ♥
 
På dagen på Julafton så fick fisen äntligen träffa Wille, sin kusin på Mr:s sida!
 
På juldagen så blev vi bjuden på middag hos Niklas föräldrar ovh Amelia fick öppna sina julklappar där. Hon fick en gunghäst och vilken lycka! haha.
 
 
Amelia ovh vi har fått så fina julklappar, vi är så tacksamma för all värme, kärlek, glädje och gåvor alla visat Amelia och oss! ♥
 
 
 
 
 
 
 
 
Till top