En blogg om smått och stort, ditten och datten och allt därimellan.

♥ Live to win

Allmänt Permalink0
Jag är en riktig bokmal, men i etapper. Jag älskar att läsa böcker och jag kan lätt läsa ut en normaltjock bok på en dag om det är riktigt bra.
Jag läste ut en bok imorse och har redan börjat på en ny. Denna gång är det en självbiografi, Andreas Carlssons Live to win.

Har ni läst den, isf vad tyckte ni om den? Jag har bara kommit in ett par sidor i boken så jag har ännu inte fått något grepp om den. Nu kära vänner är det dags att duscha, fika och sedan sova har ju jobb imorgon!

♥ Off to Coop

Allmänt Permalink0

Nu har vi kommit hem ifrån träningen och käkat middag, idag blev det schnitzel och klyftpotatis. Jag tycker verkligen inte om schnitzel, jag kom idag till middag att det var verkligen råäckligt. Ja iaf den man köper färdig gör man den själv så är det riktigt god.

Nu blir det en snabb tripp till Coop för att handla mjöl och margarin så jag kan baka lite. Matbröd och lite kakor till Niklas födelsedag. Jag hann bara med en sort tidigare idag och lite mer vill man ju bjuda på!

Våga skippa filmen!

I ❤ it Permalink0
Jag har precis läst ut boken "Marley and me", en helt fantastisk historia om en familj och deras vilda gyllene best. Jag skulle chansa på att dom flesta sett filmen med bland Jennifer Aniston och Owen Wilson men ni som ännu inte sett den.
Våga skippa filmen, ge er direkt på boken! En helt underbar bok, detaljerad och man kan se den knasiga hundens alla bus framför sig. Jag kan lova er att boken kommer att ge er mycket glädje men den kommer även få er att fälla en och en annan tår. Att få känna den villkorslösa kärleken, bandet som finns mellan ett husdjur och en ägare. Vad hårt det lät, ordet ägare. Jag ser inte mig själv enbart som min katts ägare, vi (jag och Niklas) ser henne som en del i vår familj.


Nu är det dags att byta om, har en het dejt med Snygg ylva på gymmet vid strax efter fyra!

Till top