En blogg om smått och stort, ditten och datten och allt därimellan.

Vilken underbar värme, nu hoppas vi på att...

Allmänt Permalink2

foto0255 (MMS)

Vilken underbar värme, nu hoppas vi på att sommaren kommit för att stanna! 32 grader och vindstilla på balkongen nu :)

Nyfikna? Visar vad jag köpt lite senare nu...

My closet & beauty Permalink0

foto0254 (MMS)

Nyfikna? Visar vad jag köpt lite senare nu blir det lunch i solen på balkongen!

Birsta City

My closet & beauty Permalink2
Godmorgon!

Har ni haft en bra helg? Min har varit kanon, lite jobb, shopping, umgås med fina vänner ja en grym helg helt enkelt!

Min morgon har som vanligt startat med en lång löptur, det är riktigt härligt ute idag. Solen står högt och det blåser knappt något alls så idag finns det chans för lite solande på balkongen. Känns skönt att ha en ledig dag utan att ha några direkta "måsten", annars brukar dom klumpa ihop sig så allt måste göras på en dag. Men idag har jag en dejt med solen och en nice bok, utspelningsplats - balkongen!

I lördags efter jobbet så hämtade jag upp honeypie och vi satt os i bilen för att ta oss ner till Sundsvalls sjukhus där vi hälsade på en vän som är inlagd. Roligt att träffas men hon var så ledsen och uppgiven då hon fick reda på att hon blev fortsatt inlagd istället för att få åka hem på kvällen. Trist men, det är ju för hennes eget bästa som hon få stanna kvar.
Vi var ju i Birsta med för att leta presenter till Alfred som fyller 2, den 12 juni. Shit så svårt! Vi spenderade nästan 40 minuter inne på Tuys R us, ytterligare en hel del tid inne på barnens hus och den tredje kanske heter Lekia(?), den ligger iaf inne i Birsta City huset.
Vi kom därifrån med lite leksaker och sedan lite kläder, hoppas att han gillar dom. Men han är ju två så han har ju en hel del leksaker hur som helst.

Det blev även lite shopping för egen del (läs mycket shopping), some lovely shoes, ringar och några tröjor, linnen klänningar... Jag hinner inte visa allt just nu men här kommer en bild på skorna och ringarna iaf!Shoes from dna


Six

Nu är det en dusch och lite snyggande som gäller och sedan en tripp ner till stan!

Till top