En blogg om smått och stort, ditten och datten och allt därimellan.

I´m falling in love with your favorite song

My closet & beauty Permalink0
Min enda lediga dag denna vecka, den startade för en stund sen. Jag var värd en rejäl sovmorgon, inte för att jag sov längre än 9.30 men det är ungefär 3 timmar längre än vad jag normalt sover såå...
Niklas är snart på väg hem då blir det lunch och sedan har vi en tid att passa vid 13.
Har vi tur så klarnar det upp så vi kan bada sedan om inte annat så blir det birsta en sväng, inte för att jag ska ha något utan mer för att fördriva tiden.


Jag fick en fråga för ett tag sedan vilket favorit läppstift jag har. Helt ärligt, jag är inte så mycket för läppstift. Jag tycker dom mest lägger sig som en kaka, det jag mest använder är ACO`s eget cerat eller gloss.
Men ska jag välja ut läppstift så är det dessa tre, den vänstra är egentligen mer rosa än korallfärgad. Men ni ser på ett ungefär, jag kan ta en bättre bild med dess på någon dag om ni vill?

Nu ska jag kirra lite inför lunchen, hörs sen!

Busy week

My closet & beauty Permalink0
Det har varit en dålig uppdatering, jag vet sorry sweeties! Jag har även dragit en vinnare ur tävlingen som avslutades i söndags, jag har skickat ett meddelande och väntar på svar med adress osv.
Denna vecka har spenderats enbart på jobbet, imorgon har jag en ledig dag sedan är det dags för en helhelg på jobbet igen. 8-21 på lördag och 7-12 och 16.30-21.30 på söndag, jobbigt eller härligt? Jag ser det som pengar så det känns helt ok.

Idag komemr min bror med familj upp, underbart! Jag har saknat dom massor, just nu så kan jag behöva lite extra sällskap mitt humör är rätt lågt och så har det varit i en månads tid ungefär. Men alla har dalar eller hur, men just nu skulle jag behöva en rejäl topp!

Jag sitter i soffan passar på att svara på kommentarer, mail och lite annat medans jag väntar på Niklas. När han kommer hem så ska vi kirra lite tacos och sedan ta med oss allt ut till Sälsten och käka middag där, inte helt fel.

Så här ser jag ut just nu om någon undrar!


Byxdress - HM
Skärp - Fått av Emma i Halmstad

Nu ska jag börja med maten, ha en fin kväll!

Laundry day

Allmänt, Foto Permalink3Nu ska jag springa ner i tvättstugan flytta om i maskinerna sedan blir det en tur till sälsten för att sola lite. vi hörs senare!

Till top