En blogg om smått och stort, ditten och datten och allt därimellan.

Godmorgon!

My closet & beauty Permalink1
Jag har nyss ätit frukost och det är snart dags att bege sig mot jobbet. Jag har kortdag idag och jobbar fram till ungefär 14.
Efter det blir det hem och duka och sedan börja kirra med maten innan det kommer gäster, ja naturligtvis försöka kirra till mig själv med. Just nu känner jag mig som en trasig skrivmaskin ungefär.
Senare ikväll om det inte är så kallt så tänkte vi dra till backen för att åka pulka och grilla korv. Alltid mysigt att hitta på något!

Jag var ner på stan igår, var in på systemet JESUS vad mycket folk. Det gick dock relativt smärtfritt då dom öppnade en till kassa när jag kom fram så jag kom som tvåa i kön, YEAY!
Kikade in en sväng på övriga stan med och kom hem med några söta plagg (vad ovanligt va? ;)).

Två söta toppar från H&M, den randiga med puff ärm var assnygg på!


Mörkbrun väska från Åhlèns.


Svart och silvermönstrad kjol från H&M.


Underkläder ifrån Lindex.


 

Nej min söta vänner nu är det dags för kylan, känner inte det minsta för att jobb idag med hey, det är ju endast en dag på hela veckan så jag kan ju inte klaga direkt! :)

Ha en bra dag!

 

And you can tell everybody

Musik Permalink1

Allt jag vill tillägga är att Calle är grym! :)
Nu är det dags at kika på en film, sen söta sängenn som gäller. Ha en fortsatt trevlig kväll!

Things to know

Allmänt Permalink2
Den första januari firar bloggen 1 år, jag är väl kanske inte så personlig i min blogginlägg. Men här kommer lite fun-to-know om mig.

Jag har lås mani, på dörrar, bilar och cyklar. Jag kollar att ytterdörren är låst flera ggr innan jag lägger mig för natten.

Garderobsdörrarna och byrålådorna måste vara stängda innan jag somnar annars ligger jag och irriterar mig på att dom är öppna, vilket resulterar i noll sömn.

Jag dricker aldrig upp en hel dricka, någon har berättat för mig att det sista i drickan innehåller ca 80% saliv. Därav att jag alltid måste lämna ca 1 cm med dricka på bottnen i flaskan.

Jag är galet mörkrädd.

♥ Jag är allergisk mot färska tomater.

♥ Det tog mig ca 1 år innan jag sa "jag älskar dig" till Niklas första gången (då hade vi ändå kännt varandra i fler år innan vi blev tillsammans).

Jag blir på dåligt humör om jag inte får träna/ springa/ ta en promenad om dagen. Min överskottenergi förvandlas till irritation.

♥ Jag har många vänner men endast ett fåtal som jag litar fullt ut på.

♥ Jag är galen i bilar, styling och tuning. (Elmia nästa wiiiii)

Ja det var nog det jag kan komma på just nu, jag får ge mig på en uppdatering some other day.
Är ni lik mig på någon av punkterna? Berätta gärna det är alltid roligt att veta. :)
Till top