En blogg om smått och stort, ditten och datten och allt därimellan.

♥ Jag lever

Allmänt Permalink5
Jag har försummat mina vänner och min familj den här senaste veckan. Jag känner det, men jag har jobbat mycket och mitt sinneslag är inte på topp just nu. Jag mår helt enkelt dåligt, men jag vet varför.
Jag skulle behöva åka ner på stan, jag har massor av ärenden men jag orkar helt enkelt inte. Jag orkar inte träffa människor, jag känner bara en stor tomhet, orkeslöshet. Jag gråter okontrollerat och helt ärligt vet jag inte varför.

Jag känner att jag skulle behöva göra lite förändringar i mitt liv just nu. Fundera ut vad jag vill göra sen, även fast jag trivs på mitt jobb just nu. Jag skulle behöva fundera ut vilka mina rätta vänner är, det finns dom i min närhet som inte vill mitt bästa. Man känner det, när man vill berätta något som finns av värde att berätta, men dom hellre vill prata om sig själv.

Jag har ju faktiskt något att berätta, tom något ganska roligt och viktigt och jag vill ju prata men det är svårt. Jag är en ganska komplicerad typ, har väl hållit ganska mycket för mig själv.
Gråter helst ensam, blir jag ledsen eller arg då åker jag till gymmet eller går ut och springer/tar en promenad. Why skulle jag berätta något när jag känner att den jag helst vill prata med av mina vänner bara inte bryr sig.
Därför känner jag att jag bör göra något drastiskt snart, jag vill må bra och känna att jag har positiva själar runt mig som vill umgås med just mig för att jag är jag.

Jag pratar med Niklas han har mitt hjärta fullt ut, men ibland skulle man vilja prata med någon annan. Många ser mig som ganska kall för att jag inte pratar om vad jag känner fullt ut. Men alla har vänner, men förtroliga är det färre av.
Tror att en städning bland vänner skulle vara bra med.

Man skulle kunna kalla detta för en höst städning, kanske låter som en kall sammanfattning men det är så det känns just nu.Forget the damn heart...

Allmänt Permalink6
I rubriken alltså... Jag är sur, sjukt morgon sur. Efter att ha spenderat en natt i sängen med vad det verkar bli den nya Ronaldo, så är jag väldigt trött. Han har sparkats och knuffats och diverse konstiga formulationer har kommit ur hans mun.
Nu tror ni säkert att jag varit barnvakt men NEJ min kära vänner, jag pratar om min sambo som är 26 år gammal.
När jag äntligen ser ljuset i tunneln (dvs att han snart måste kliva upp för att åka till jobbet) så ringer min tele..
VARFÖR VARFÖR är man alltid så dum att svarar??!
Jo men vid den tiden så tror man ju att den enda anledningen till att folk ringer är för att det hänt något. Jo tjenare kungen....

Det som hände var att jag ska jobba idag, 14 timmars pass.. Vad härligt efter en sömnlös natt, imorgon så spenderar jag 10 timmar på jobbet och på fredag ytterligare 15...Men jag är inte bitter, absolut inte..

När jag väl vaknar till liv på lördag så ska vi vara på födelsedagsfest kl. 16 där det bjuds på middag. Vid 19-tiden är det tänkt att vi ska röra oss in mot stan och möta upp vänner för en annan fest. Dessutom undehålla våra vänner som är på besök...
Hallelluja så glatt och roligt allt blev helt plötsligt, enbart pga av att jag inte kan låta bli att svara i telen 1 gång...

Men jag är absolut inte bitter... inte jag inte.. you know peaches and sunshine här!

Ett råd till er, ring inte mig på ett par timmar, ett visst agg riktas mot telen just nu...

Over and out

♥ Myskväll i soffan

Allmänt Permalink1
Det ugly bettyoch DH som gäller ikväll, vi har laddat upp med massor av färskt frukt och lite godis. En myskväll helt enkelt. :)

Behöver du något som förgyller din vardag i den mörka hösten? Inne hos sweet Sandi kan du vinna ett kit med lite smått och gott. Kan du en hel del om musik? Då ska du absolut kika in där! :)

TTYL sweeties

Till top