En blogg om smått och stort, ditten och datten och allt därimellan.

Thekakor

Food ♥ Permalink0

Jag har spenderat hela dagen med mami, vi har bakat thekakor, tagit en promenad och plockat björkris. Lite tidigt för björkris kanske, men vi är inte hemma över påsken och lite vill man ju hinna njuta innan påsken är över!

Nu är det snart dags att börja med maten, till min karls stora lycka idag så blir det våfflor! Visserligen är det våffeldagen på Söndag, men det är ju inget som säger att man inte kan fuska lite! :)

Sweet Sunday

Permalink0

En härlig Söndag som börjar dra ihop sig, jag är strax på väg tillbaka på jobbet.
Jag börjar 16.30 igen, efter det åker jag hem för att ta det lite lugnt.

Både igår och idag har jag haft känning av något skumt i ljumsken, det gör fruktansvärt ont och jag är i det närmaste inkapabel att ta mig upp och ner för trappor. Promenader i sig är otroligt tungt bara det, så nu är det vilavilavila! Åtminstone för nedre delen av kroppen!

Imorgon har jag massor av planer, tänkte bla åka ett par mil för att överraska en fin vän! Träna ska hinnas med samt lunch med en annan vän, men jag hinner.

Om det är tillräckligt viktigt så tar man sig tid! :)

 

Flygande Jakob

Food ♥ Permalink1

Vilken dag jag har haft (såhär långt), stressig men samtidigt skön och behaglig! Jag trivs nog som bäst med lite stress, min kropp och hjärna jobbar som bäst då.

Idag har jag jobbat 7-12, jag har efter det hunnit med att träna rygg och biceps, städat, och lagat iordning middag.
Ikväll serveras det flygande Jakob hos oss, såå gott! Jag kan knappt vänta tills jag får smaka första biten.

Efter maten blir det marsch in i duschen för att piffa sig lite inför föreningsmötet vid 18.30. Mötet blir bara någon timme, då vi endast har ett fåtal punkter att ta upp.
Sedan tänkte jag ge mig ut på en löptur alt. powerwalk beroende på hur mitt knä känns. Jag hoppas det känns brabrabra! :)

Vad har ni gjort idag ?

 

Till top