En blogg om smått och stort, ditten och datten och allt därimellan.

Sorry..

Allmänt Permalink0
I know, det var ett tag sedan jag var inne.. två dagar iaf, sanningen är den att jag har faktiskt inte orkat eller hunnit med.
Jag har haft fullt upp med att jobba, försöka hinna med att träffa min bror och hans familj innan dom åker hem igen, ja även försökt sova bort smärtan i min mage.
Har inte det ondå försvunnit på månadg måste jag ringa till vårdcentralen igen, fyy jag verkligen avskyr sjukhus!!
Det sterila lukten, väntan, bitska sköterskor i entrèn/kassan.. suck..

Iaf för att berätta lite om dagarna som gått, i torsdag fyllde min söta pappa år. Då samlades vi hela familjen hemma hos mamma och pappa för middag och fika och naturligtvis fira pappa!
Det är så roligt när alla samlas, förra gången så var det på lucia då lilla Alfred döptes and thats ages ago känns det som.

Igår efter att jag slutat jobba så åkte jag till min morbror och hans fru där alla samlats denna dag. Som vanligt när man kommer dit så är det fika, då menar jag inget vanligt fika utan FIKA. Bullar och minst 7 sorters kakor och det är minst. Underbart anser jag som är en sån gottegris, så jag klagar absolut inte. =)
När jag kom hem så snabbåt jag och Niklas tillsammans innan han åkte till sina vänner, mendans jag, bror och Gunilla kikade på Lets dance.
ÄNTLIGEN åkte Carl-Jan ut! Men måste faktiskt säga att igår var han ju faktiskt inte så pjåkig.. Men Niklas Wahlgren, han var ju riktigt grym!
Det slank faktiskt ner lite vin igår med, men bara ett glas då jag skulle upp tidigt för att jobba imorse.

Slutade vid 12 idag, så skönt. Idag har det varit helt underbart väder kring 0 och strålande solsken.
Jag och Niklas passade på att ta en riktigt lång promenade, tvättade även av bilarna då det verkligen behövdes! =)
Vi har passat på att ha en riktigt lugn och skön dag tillsammans idag, eftersom han skulle iväg på Hockey vid 18.
Själv har jag bestämt mig för att fortsätta på min lugna och sköna dag inpå kvällen med, sitter och kikar på melodifestivalen och målar naglarna.
Än så länge har jag fakiskt inte fastnat för ett enda bidrag, men oftast måste man ju lyssna ihjäl sig innan dom är riktigt bra tycker jag.Nu ska jag lasta upp lite glass, ha en bra kväll!

090226

Allmänt Permalink0
Idag är det min pappas födelsedag så Grattis pappa! =)
Jag jobbar fram till 16 idag sedan ska jag möta upp Niklas och resten av min familj hemma hos mamma & pappa.
Eftersom jag inte hinner hem mellan jobbet och kalaset där får jag helt enkelt packa på mig en massa extra grejjer nu på morgonen.

Urk! Vad jag fortfarande känner mig hänging och trött, jag har fortfarande ont i magen, det skulle ju bli bättre inom ett par dagar sa läkaren. Visst är det bättre än i måndags men sedan i tisdags har inte mycket hänt.
Jag sitter i köket och försöker tvinga i mig en skåla med yoghurt och banan, det är inte så lätt med tanke på att jag inte har någon som helst matlust på morgonen. Men jag har inte fika förrän kring 10 så då måste jag få i mig något nu.


Nu ska jag försöka få upp lite fart så jag blir klar någon gång!

Kram

Skönhetsoperation

Allmänt Permalink0
Nu är det färdigbakat och klart, bilder får ni se imorgon orkar inte kliva upp igen för att fotografera bakelserna. Men dom ser väldigt goda ut! =)
Vad har ni gjort idag då?

Vi sitter och tittar på tv3 just nu, det är någon dokumentär som heter How young can you get. OMFG hon är ju helt galen den där kvinnan, hon gör ju allt för att se lite yngre ut. Botox, Filling, peeling, vaxar ögonbrynen jaa ännu mer står på listan.
Alltså peeling och vaxning den är ju bara fräscht anser jag men resten, Jag menar hallå??!! Kvinnan tittar tom på tillväxthormoner.. Det är sånt som bodybuilders äter, det är den absolut mildaste steroiden att äta vid uskelbyggning men en av dom dyraste. Visserligen stannar det av ålderstillväxten så det är väl därför hon tittar på det.

Vill man göra skönhetsoperationer, sure go ahead! Jag kan inte neka till att jag kanske skulle kunna tänka mig någon nångång, men denna hysteri kring denna kvinna för att bli yngre eller se yngre ut är ju vad jag menar.

Skulle ni göra en skönhetsoperation och va skulle ni då operera?

Kram.
Till top