En blogg om smått och stort, ditten och datten och allt därimellan.

♥ confused

My closet & beauty Permalink3
Haha hur förvirrad blev ni inte av rubriken på mitt förra inlägg, jag menar rúbriken hade ju som inget med inlägget att göra då jag inte ens la in någon bild på vad jag köpt! Haha
Nu är det iaf dags för mig att lägga mig ner och försöka vila lite, tänkte slänga in några bilder på mina sko köp först! :)Godnatt sötnosar, vi hörs när jag börjat jobba!

♥ high heels

My closet & beauty Permalink0
Hey sweeties!

Jag såg verkligen fram emot ett par  lugna dagar i början av denna vecka med tanka på föra veckans jobb pärs. Men icke! Det bär av till BG om ett par timmar för natt pass.

Dagen idag började med med en lång och välbehövlig sovmorgon, det var helt underbart skönt och lite ovanligt för mig då jag typ aldrig sover längre än absolut senast 8 på morgonen.
Sovmorgonen imorse kan innebära vissa probs till att kunna somna efter maten men man kan ju ge det ett gott försök eller hur?! :)

Det känns som att jag har spenderat resten av dagen i bilen, mellan affärer till att kunna inhandla allt jag behövde. Imorgon när jag sovit klart bär det av till kära mamsen för pepparkaksbak! Det är början till att få det riktiga jul feelingen. Inte bara att det luktar gott och att degen i sig är sjukt god (vilket alltid brukar innebära ont i magen) men hemma hos föräldrarna är det alltid så mysigt närdet närmar sig jul.
Det är det riktigt mysiga jul hemmakänslan.. åååh  jag svanmlar men jag längtar verkligen till imorgon.

How ever nu är det dags att kirra lite mat, hungern kryper på. Vi hör senare. :)


This is me now


 

Qtee goes extensions

Foto, My closet & beauty Permalink1
Äntligen hemma, det var välbehövligt kan jag tala om. Passet idag har varit jobbigt, men har iaf jobbat med kanon människor idag och bara det i sig gör ju att tiden går super snabbt!

Men tillbaka till håret nu då, jag var ju som sagt nere i Sundsvall igår och träffade supertrevliga Maria. Hon bor egentligen i Stockholm men kommer upp till Sundsvall en gång i månaden då hon har rätt många kunder här uppe. Så ni som bor i närheten eller i Sthlm bör absolut kontakta henne om ni funderat på extensions.
När hon kommer hit upp så håller hon till hemma hos sin mamma, hur nice lösning som helst men kände sig otroligt välkommen. Ni vet hemtrevligt inte alls som det känns när man går in i en salong, där känns det ofta lite sterilt.

Om man bokar en tid under december månad så får man ta del av ett kanonerbjudande, även om den avtalade tiden inträffar i januari.
Jag betalade som sagt 2000 för mitt nya schyssta svall, vilket skulle gått på kring 4000 i normala fall.

Jag blev supernöjd! Här kommer det bilder ni får själv avgöra vad ni tycker! :)

Före


Nu sweeties är det dags för sängen, hörs imorgon! :)
Till top