En blogg om smått och stort, ditten och datten och allt därimellan.

Köpte en 1 år gammal vara..

Allmänt Permalink1
Min kväll igår blev lugn och skön, sittandes i soffan tills en brinnande irritation smög sig uppför ryggraden.
Jag var ner på statoil och handlade något gott att ha på kvällen igår då jag skulle sitta hemma och vila, försöka få bort min förkylning.


Jag bläddrar i tidningen och har det enbart lugnt och skönt tills jag börjar inse att, den bilen har jag sett och den, och den och den.. Hmm det här var konstigt jag har ju sett den bilen med. Men hur kan det gå till det står ju klart och tydligt i tidningen att han håller på att bygga den just nu, dom har ju hälsat på karln i garaget för fasen..
Jag bläddrar vidare och ser en extrem golf, men den vet jag ju att jag har sett. På Mantorp i somras!
Jag stänger tidningen fort och kikar på framsidan och det jag ser är detta!


Nr 6 2009.
Jag surar ihop till den grad att jag går iväg för att borsta tänderna och lägger mig BUMS! Idag om vi åker ner på Statoil för att hyra film så ska jag fråga hur i h*lvete dom kan ta fullt betalt för en tidning som är typ 1 år gammal.

♥ New rims

Foto, I ❤ it Permalink1

Vi har handlat lite till bilen, nya fälgar blev det denna gång. Stackars lilla pärlan som står ensam i garaget... snyft.. Ja som sagt nya fälgar, nu är ni allt bra nyfiken va?


Med dessa fälgar blir det ett riktigt japanskt stuk på bilen. Jag är nöjd. Vad tycker ni om dom?
Har jag några bilintresserade läsare? :)


Film dags!

Allmänt Permalink1
Vi ska se filmen Upp, you know Pixars film som kom i somras. Har ni sett den? Jag har hört att den ska vara bra men rätt djup om jag förstått det rätt. Så vi lär väl sitta här som dom tre tok som vi är och gråta hysteriskt! Haha..

Nä som sagt, nu film och lite godis!Till top