En blogg om smått och stort, ditten och datten och allt därimellan.

♥ Meet me halfway

Allmänt, Food ♥ Permalink4
Nu är jag hemma och sitter ner för första gången idag, först var det jobb och efter det åkte vi direkt ut till garaget för att skruva lite med pärlan. Snart, snart ska den få komma ut och möta solens strålar bara 2 månader kvar. Eventuellt lite kortare men det beror ju på vädret!
Nu sitter vi i soffan och fikar äppelpaj med vaniljsås, så jäkla gott! Det är inte helt fel att bli serverad det bara sådär rakt av på eftermiddagen.

Ikväll så ska jag hem till Emma en sväng, hon fyllde år i torsdags men har sin fest ikväll. Så det ska blir trevligt, även om jag bara kan vara med en stund och vara nykter.
Vad ska ni hitta på ikväll? Blir det fest eller mys hemma i soffan?

Nu ska vi fika vidare och sedan blir det till att skruva lös lite grejjer på toan inför total rivning imorgon. From imorgon så flyttar vi ut i min mormor och morfars hus som står på mina föräldrars gård. Det kan ju vara nice att ha en fungerande toa under tiden men väntar på att det ska bli klart i lgh.

Ja just det jag bakade ju choklad/hallon muffins för ett par dagar sedan, dom vart asgoda. Titta här bara. :)
♥ The King has left the building

Foto Permalink0
Jo, det var väl någon vecka sedan nu men vi var ju hundvakt mellan fredag och lördagen förra veckan. Niklas pappa åkte ner till Sthlm för att hämta Karin (Niklas mamma) och då var vi hundvakt till Elvis. Därav the King.
Han är söt den lilla rackaren men otroligt energisk, han ger aldrig upp. Men duktig var han som klarade av att sova här i lägenheten hela natten. Han klev upp och drog av ett rejält skall kring 03.00 men då kom vår överförfriskade granne hem från krogen och levde om som s*tan i trapp uppgången.


Synd bara att han inte riktigt kommer överrens med vår katt, annars skulle vi definitivt passa denna lilla skrutt mer ofta.


♥ Loreal / Maybelline

Allmänt Permalink0
Jag har ju fått en hel del frågot om vad jag jobbar med, jag har faktiskt inte fast jobb. För att vara helt ärlig så ett fast jobb är ju inget som är direkt lätt att få nu förtiden. Jag pluggar på distans just nu och jobbar extra som vikarie för att slippa ta studie lån.
Jag jobbar extra på ett äldreboende och även som Merchandiser för Loreal / Maybelline.
Flest frågor har jag fått har jag fått om Merch jobbet så jag tänkte skriva ett inlägg så ni vet vad jag gör om dagarna. Nu har jag inga "on the scene pics" men jag lvar att fixa det på tisdag då jag jobbar på H&M i Härnösand.

Så här kan ett planogram se ut en dag när jag kommer till ett jobb:Som ni ser så föreställer detta en Loreal möbel. Nu är vi i otroligt många olika butiker och nästan alla har olika möbler så detta är endast en av alla.
Det man börjar med är att man tar bort alla färgremsor, etiketter och kassetter som antingen ska slängas eller kanske skickas tillbaka till kontoret.
Efter det rengör man och placerar om kassetterna (dom delar  som sminket är uppställd i) på rätt plats. Efter det är det dags att installera alla nya kassetter , färgremsor, etiketter med alla nyheter i. När man står i butik så är det otroligt viktigt att tänka på att man är Loreal / Maybelline ansikte ut mot butikspersonal och kunderna så det gäller att hålla humöret i schakt. Även om man helst skulle vilja slite möbeln i tusen dela och leka Godzilla över hela freakin butiken ibland nr det inte går som man vill. Haha
När allt är städat och placerat på rätt plats så är det dags att gå igenom allt med butikspersonalen, dvs vad jag gjort och vilka nya produkter som placerats ut.  

Är det något annat ni undrar över så fråga gärna, fler bilder kommer på tisdag när jag jobbar här i stan!

Till top