En blogg om smått och stort, ditten och datten och allt därimellan.

Amelias dag

Amelia 0-6 mån ❤️, Food ♥, Foto Bakelser, baka, dop, dopdag, dopfika, dopinspiration, doptårta, kakor, pyssla, tårta Permalink1
I Lördags var det dags för dop, Amelias dag. En fin cermoni i kyrkan och sedan fika i församlingsgården med alla våra gäster. Jättemysigt! 
Det blev lite större än vad vi tänkt i början, men alldeles som vi tänkt oss ändå! Med många nära och kära, vår släkt och våra vänner. Saknade två så är på semester men i övrigt så var det alldeles fantastiskt!
 
Fikabordet, minus chokladbollarna som kom strax efter fotot togs, samt tårtan som vi tog fram lite senare.
 
Biskvier, Lussebullar och havreflarn med smörkräm.
Jag som älskar att pyssla, pysslade ihop namnlappar till alla kakor, bullar,tårtor m.m. Många sorters kakor blev det, men vi gillar att baka och alla ville hjälpa till.
 
Plättbakelser, pepparkakor och kanelbullar.
 
Bondkakor och Jitterbuggare.
 
En klassisk prinsesstårta
 
Min mammas fantastiska marängtårta med hallon och blåbär.
 
 
Något för barnen.
 
 
 och för dom vuxna.

Preppat och klart.. Nästan!

Amelias Garderob, Foto barndop, dop Permalink1
Imorgon har vi dop för Amelia, en hel del pysslade har det varit. Ja, jag skulle nog t.o.m. Kunna likna det vid en del kaos idag.
Har sån tur att ha så många fina runt omkring som kan hjälpa till med både bakning, dukar, uppläggningsfat, hjälpa till att duka, ja lite av varje helt enkelt.
Underbart!


Inhandlat det sista inför dopfikat och även middagen på kvällen.

Gästboken är klar, hoppas få många fina hälsningar i den.

Liten smygkik på dukningen, mer kommer i ett annat inlägg.

Weekend

Allmänt, Food ♥, Foto, Villageroad Härnösand, bodybalance, chokladmousse, hem, home, interior, interiör, les Milla, les Mills, sportsgym, stilleben Permalink0
Helgen i bilder. Vi har haft en lugn och mycket skön helg. Ätit gott, sett en bra film, umgåtts, tränat, hållit på lite nere inför kommande veckans fortsatta renovering.

Har köpt hem ett par hyacinter och en amaryllis. Älskar blommor och just julblommor är otroligt vackra.

Ända sen jag flyttade hemifrån så har jag varje vecka köpt hem färska blommor på fredagar, ibland blt det lördagar beroende på hur jag hinner med veckan. Färgen på dessa krystantemum var helt magisk, en riktigt, riktigt djup röd färg.

Lördagen börjades med ett skönt uppvaknande på ett bodybalance pass nere på sportsgym, så härligt att börja morgonen med att sträcka ut och väcka varje kroppsdel eftersom.
Sen blev den en lång frukost i soffan under en filt.

Niklas ordande en så god middag på lördagen, entrecote med potatisgratäng med västerbottensost.
Så då rörde jag ihop en hemgjord chokladmousse på 70% choklad, riktigt god och mustig i smaken inte sånt sliskigt söt som köpta kan vara.

Igår hoppade jag in en sväng på jobbet då det körde ihop sig lite. Såå kul att vara tillbaka!!! Men det var skönt med ett kortare pass såhär i början, så många nya priser och koder på allt.
Ni kan tro att jag somnade gott i soffan när jag kom hem.. Närmare två timmar lång vi ihop rullade som små bollar jag och fisen i hörnet på soffan.

❤️

Till top