En blogg om smått och stort, ditten och datten och allt därimellan.

Årets näst sista dag

Villageroad Home, fina hem, heminredning, inredning, inredningsinspiration, vårt hem Permalink0
Snart är år 2015 slut och vi börjar på ett nytt år. Ett år som jag kommer kämpa extra mycket för att må bra, på både det fysiska och det psykiska planet.
För om sanningen ska fram så är jag rätt djupt ner, men det blir bättre!
 
Det här året har varit jobbigt, omtumlande, fantastiskt, roligt, tungt, fyllt med kärlek. Ja, lite av varje helt enkelt!
Jag har filat lite på en årsresumè, den kommer in imorgon dock.
 
Vi har investerat i lite inredning hit hem, så idag har det gått lite tid till att plocka undan och sälja av det gamla för att få lite ordning inför middagen imorgon.
Jag har köpt hem färska blommor och lite pynt till nyårs-middagen, längtar. Det ska blir så mysigt att sitta ner och äta i gott sällskap, prata skit, spela sällskapsspel och kanske ett glas rött. Mys!
 
Efter lite plockande, diskande osv så är det extra skönt att sjunka ner i soffan och slappna av lite.
 
En av våra nya taklampor, det blev riktigt bra. Maffigt men bra!
 
En smygkik på vår nya matgrupp, den kommer ifrån Mio.

A lot of first time´s

Amelia 0-6 mån ❤️, Food ♥, Foto 2015, Amelias garderob, Familjemedlem, Kärlek, första julen, jul, jul 2015, julafton Permalink0
Det är mycket första gång´s händelser nu, första resan, första julen och nu är första nyåraftonen på intågande. Spännande! Men vi har en väldigt cool liten tjej, är inte (än så länge) rädd för något, älskar alla och är helt tillfreds med livet! Såå skönt, jag hoppas verkligen  hon fortsätter vara så trygg i sig själv och att vi kan få henne att känna sig så.
 
Julen har varit mysig men som vanligt mycket åkande överallt! Men den har flugit förbi i totalt avsaknad  av julkänslor, ingen snö, allt har kännts stressigt, jag har inte hunnit gjort det jag vill göra för att få den där känslan men ja, allt sitter väl i mitt huvud kanske. Men så känns det iaf!
Nästa år så har vi bestämt att fira julaftonen här hos oss, så alla som vill vara med och träffa Amelia och oss är välkommna hit.
Dom andra dagarna åker vi lite hit och dit.
 
Här kommer stunder ifrån vår jul.
 
 
Vår lilla tomte ♥
 
Spanar in sin egen julklappshög, med betoning på "hög" (!!).
 
Hon var inte ett dugg rädd för tomten, vår lilla fis! Så glad, trygg och modig inför allt.
 
Mitt i sitt eget julklappsberg
 
Vi startatde morgonen här hemma med att öppna våra egna paket. Niklas och jag bytte våra och fisen fick öppna ett par av våra till henne. Kändes onödigt att frakta allt emellan flera gånger.
 
Alfred och Signe hade byggt en egen snölykta som dom sedan ställde en marschall i, lyste supermysigt på kvällen.
 
Julbord på Julaftonskvällen hos mina föräldrar, såå mysigt och gott!
 
En av dom många, många fina julklänningarna som hängde på hennes klädställning! Helt underbart sött, med med en sån söt liten dam kan det inte bli annat.
 
 
 
Såklart så var ju även Millie julfin, en röd rosett har prytt henne varje jul sedan vi fick äran att hon flyttade hem till just oss!
 
Julpappersrivandet var nog det allra bästa!
 
Med kusinerna! ♥
 
På dagen på Julafton så fick fisen äntligen träffa Wille, sin kusin på Mr:s sida!
 
På juldagen så blev vi bjuden på middag hos Niklas föräldrar ovh Amelia fick öppna sina julklappar där. Hon fick en gunghäst och vilken lycka! haha.
 
 
Amelia ovh vi har fått så fina julklappar, vi är så tacksamma för all värme, kärlek, glädje och gåvor alla visat Amelia och oss! ♥
 
 
 
 
 
 
 
 

Första resan

Amelia 0-6 mån ❤️, Foto, Resor & utflykter Stockholm, första resan, jul, julbelysning, resa Permalink0
I Torsdags bar det av neråt mot Stockholm och min bror, Amelias kusiner, god mat, shopping och bara lite tid iväg.
Amelias första resa!
Det gick såå bra, hon är så snäll! Vi är verkligen bortskämda med ett otroligt snällt barn.
Det shoppades en del julklappar, jag blev alldeles för bortskämd av Mr! Men det kan jag berätta mer om i ett eget inlägg.

En fantastisk solnedgång på väg ut mot gamla stan.

Att promenera är bland det bästa jag vet och jag bara älskar att se och fotografera gamla byggnader. Otroligt vackert, rena och skära konstverk!

Obligatoriskt att att kika i NK:s skyltfönster, fantastiskt! Såå spännande att kika vad som är där i, man förstår att det vallfärdas folk dit för att titta!

Ett rosa skyltfönster, smurfar, My little pony's, barbapappa och barbamamma m.m.

Vi fick låna (på obestämd tid), P&P gamla sittvagn till Amelia i helgen. Hon fullkomligt älskar den! Bästa är att det går att få fullt liggläge och dra ner taket så långt att hon endast ser ben/fötter.

På Lördag kväll så gick jag hem till Petra och barnen (Amelias kusiner) medan Mr och min bror gick för att se Star Wars. Vi åt sushi, choklad och kikade på film. Mys! 💕

Till top