En blogg om smått och stort, ditten och datten och allt därimellan.

Sophie the Giraffe

Graviditet ❤️ Babygirl, Sophie the giraffe, Stockholm, Sturegallerian Permalink0
Vi hade Sturegallerian mittemot hotellet, en på kvällen när Niklas kurs slutat så strosade vi omkring därinne och tittade på lite av varje.
Bla inne i barnbutiken, som förutom kläder och mängder av leksaker så fanns det även en sjuuukt snygg vagn som både jag och Mr blev sugen på.
Men vi har ju redan köpt en fin som är helt perfekt för vårt användande.
 
Men däremot så kom vi hem med den söta bitis.
 

Såhär står det om den:
 
Det här fina, lilla presentsettet är barnets första sinnesutvecklane bitleksak och leksak! Ett säkert och älskat val för ditt barn som stimuler barnets alla sinnen: 
 
Syn: De mörka och ljusa kontrasterna med fläckar på Sophie the Giraffe kropp ger en visuell stimulans och gör henne enkelt igenkännbar för barnet. Hon blir snart en välbekant figur och får ett lugnande syfte. 
 
Hörsel: Hennes pipande underhåller barnet, stimulerar dess hörsel. Smak: Sophie the Giraffe är mycket flexibel och har många delar för ett barn att tugga på ( öron, horn,ben). Hon är perfekt för att lugna barnets irriterade tandkött när tänderna börjar växa ut och är helt säker. Gjord av 100% naturligt gummi. 
 
Känsel: Sophie the Giraffe är perfekt för barnets små hander. Hon är väldigt lätt och hennes långa ben och nacke är enkla för barnet att greppa. Hon är väldigt mjuk att känna, precis som barnets mamma, stimulerande och lugnande psykologiskt och emotionellt. 
 
Lukt: Den enda doften är naturligt gummi ( från Hevea trädet) gör Sophie the Giraffe mycket speciell och enkel för ditt barn att identifiera bland sina andra leksaker  


Elodie details

Graviditet ❤️, My closet & beauty BF, Babygirl, Elodie details, Graviditet, black edition, gravid, skötväska Permalink0
Äntligen har jag lyckats välja en skötväska! Det tog sin tid men man ska ju leva med den ett tag så det är lika bra att välja en funktionell men samtidigt var det viktigt för mig att den var snygg så slipper jag ha med min vanliga väska med.
Valet stod mellan Skiphop, en quiltad väska från Oioi och sedan så såg vi den igår. Såå fin och materialet känns slitstarkt men även riktigt stilrent.
Snyggt med guldiga detaljerna med.
 
Skötväska black edition från Elodie details.
 
 
 
 
 


Stockholm

Resor & utflykter 2015, Stockholm, k25, rigoletto, scandic anglaise Permalink0
Niklas ska medverka på ett seminarie här i Stockholmm i två dagar, då det passade in bra med min ledighet på schemat så beslutade jag mig för att följa med.
 
Så kan vi ju även passa på att fira Signe som fyllde år i Tisdags med, två flugor i en smäll så att säga!
 
Vi kom ner i ganska bra tid igår, så vi lämnade av väskorna på rummet och stack sedan ut på stan för att kika lite.
Passade sedan på att äta lite lätt på K25 för att sedan gå på bio.
Både Niklas och jag älskar att gå på bio,  mysigt och känslan blir så mycket mer än att titta på film hemma.
Han ville så gärna se en film på Rigoletto som är gigantisk så jag överraskade med att köpa Biljetter på VIP-balkongen med extra stort benutrymme, skinnfåtöljer och bord.
Mysigt!
 
Vårt hotellrum på Scandic Anglaise
 
VIP-balkongen på Rigoletto
 
Idag blir det en sväng på stan medan Niklas är på seminariet och efter set åker vi mot Lidingö och överraskningskalas för Signe.
 
Till top