En blogg om smått och stort, ditten och datten och allt därimellan.

We go down to the river

My closet & beauty Permalink1
Godmorgon sweeties!

Sovit gott? Jag har sovit som en prinsessa, otroligt skönt och jag känner mig riktigt utvilad.
Dock så har jag lite känningar i halsen, inte alls bra. Mycket roligt som händer i helgen, en utflyttningsfest och sedan kommer flickan som har en stor del i mitt hjärta hem. ♥
Jag bara mååååste få känna på magen, sen ska jag och bebis minsann gadda ihop oss.Nu blir det en morgonpromenad, dock en lugn sådan så inte halsen blir värre.

The most amazing day

Foto Permalink1
Vilken dag det har varit! Helt fantastisk, jag säger till er som jag sa till mitt hjärta igår.. Livet leker och jag har bestämt mig för att leka med! ♥

Nu på kvällen har jag suttit och redigerat bild på bild på bild. Jag har skickat in till framkallning så snart kommer det komma hem foton, både i klassisk storlek och i förstoringar. Vad spännande! Jag kan knappt bärga mig tills dom kommer!
Vi har bestämt som så att, i vårt hem vill vi helst ha foton vi tagit själva. Det blir lite mer personligt så.
Dock har jag inget emot köpta tavlor, vi har en inne vid sofforna samt en stor i hallen som är köpta.
Men i övrigt vill vi skapa ett mer personligt hem, men foton på människor i vår närhet som vi har nära hjärtat. ♥Niklas satt igång en film på inspelning via boxern, Role Models. Något ni sett? Jag har inte en aning vad det är, men vi märker väl.
Något positivt med att spela in via boxern, istället för att kika direkt är ju att man kan spola förbi all reklam!

Ha en bra kväll, så hörs vi imorgon! ♥
Vacation

Resor & utflykter Permalink2
I sommar hade jag faktiskt min allra första semester, sedan jag bärjade jobba när jag var 16. Jag har endast haft några dagar här och där jag varit ledig förut, men iår så var jag ledig 2 veckor i sträck och det var helt underbart kan jag lova.
På den tiden han jag umgås massor med mina vänner, min familj och hjärtat.

Den andra veckan så fick vi låna min brors lägenhet i Sthlm, så vi bestämde oss för att ta vårt pick och pack och åka ner. Väl där nere så var det lata dagar som gällde. Morgonen och förmiddagen spenderades vid vatten, sola och läsa en bok.
Lunch åt vi oftats hemma i lägenheten, och eftermiddagen spenderade vi på Gröna Lund, Gamla stan eller bara strövandes omkring.

Kvällarna tog vi långa promenader, köpte oss en vinflaska och satt oss på klipporna i kvällssolen. Bara lugn och en massa mys.Till top