En blogg om smått och stort, ditten och datten och allt därimellan.

Senaste

Amelia 7-12 mån ❤️, Huset Permalink0
Vi har köpt hus, Mr och jag. Fisen, Millie och Kittykatten kommern med såklart! Känns så bra!
Ligger på ett för mig oväntat ställe, en plats jag aldrig velat bo på egentligen men allt kändes så rätt när man klev innanför dörren. ♥
 
 
En 50-tals villa med udda, vackra former på en del fönster och dörrar men det ger bara mer liv och personlighet till huset.
 
 
Vi har haft en lite sjukling här hemma, superhög feber och det enda som gått ner är apelsin och inte så mycket annat. så här har vi unnat med både det ena och det andra för att få igång något typ av sug hos henne.
Idag har hon äntligen varit feberfri om än dock väldigt rosslig och snorig men vi har kunnat ta oss lite frisk luft och varit ute i huset och mätt väggar, golv och skissat och pratat framtidsdrömmar!
 
Imorse så åt vi frukost som jag köpt med hem från mitt jobb. Såå gott och väl unnat efter ett par vakna nätter med en rosslig och febrig liten tjej.
Mangoyoghurten med, färsk mango och musli var sååå god!
 
 
Ikväll så har vi ätit gott, skissat ännu mer på ideer till huset, kikat på film och bara varit. Amelia har äntligen lyckats sova en kväll ( vilket var längesedan sen sist), inga febermardrömmar och ingen oro. Lilla hjärtat!
 
 
Till top