En blogg om smått och stort, ditten och datten och allt därimellan.

Måndag

Amelia 0-6 mån ❤️, Foto Babygirl, fem månader, junibebis Permalink0
Vi har flytt vårt hem under dagen idag och kommer att göra så dagtid dem närmaste dagarna då vi har en hantverkare här hemma. Vil har tömt vår hall på nedervåningen och rivit,slipat och målat trappen. Så han är här för att limma matta på trappstegen, men även sätta in nytt tak, fixa väggarna och lägga golv där nere. Kommer blir såå bra, när det är klart!
Vi har alltid gjort allt själv, så det känns ovanligt att komma hem och det liksom "hänt grejjer". Men skönt är det, det går inte att sticka under stolen med.
Idag har vi varit hos min mamma och pappa hela dagen, då kändes det ändå som att vara hemma. Kan göra lite som man vill.
 
När den finafina katten kommer nära och lägger sig så man blir så exalterad att man varken kan andas eller röra sig.
 
Millie har fåt massor med utetid idag, springa lös precis som hon vill och inatt så sover hon kvar ute hos mina föräldrar. Mysigt! Då blir det en långpromenad imorgon för henne och sedan på eftermiddagen kommer hon hem till oss igen. Jag kanske är töntig men, att komma hem och ingen glad vovve möter en inne eller följer med en in, känns såå konstigt. Även fast det bara är ett dygn så känns det tomt och kallt!
 
Trött  sötnos
 
Idag blir du 5 månader lilla älskade lilla fis. 
Till top