En blogg om smått och stort, ditten och datten och allt därimellan.

Årsresumè del 2/3

Amelia 0-6 mån ❤️, Food ♥, Foto, Graviditet ❤️, I ❤ it, Villageroad Gravid, Graviditet, Home, hemma, hemma hos oss, junibebis, mat, middag Permalink5
 
Maj
 
I början av Maj, så skar jag ner rejält på mina timmar, jag jobbade min sista stängning i början av månaden. Jag jobbade färre pass och inte ensam, det var till stor hjälp att inte behöva lyfta alla tunga lådor och varor som kom. Jag har verkligen haft tur med att hitta ett helt fantastiskt jobb, många ser ner på det och tycker att jobba på bensinstation är b-igt. Men jag älskar det! Jag har fått förmånen att ha en "extra familj", underbara kollegor som jag med ärlighet kan säga att jag gillar var och en till månen och tillbaka! Vi har riktigt roligt ihop, och jag för hjälpa människor. På ett eller annat sätt varje dag, jag trivs som fisken i vattnet och det är helt underbart att känna att man har hittat hem!
 
Mitt sjuka dille på frukt fortsatte! Jag var inte sugen på en enda godsak under hela graviditeten men frukt åt jag säkert nästan 1 kg om dagen.
 
 
Strax innan jag skulle gå hem på mammaledigheten så köpte vi nya möbler till altanen på nersidan. Så man kunde sitta och njuta lite när solen kom. Vi hade byggt till en lägre del på altanen där vi placerade badet och en paviljong.
 
 
Såhär blev det på nersidan när allt kommit upp, här saknas dock blommorna vi hade under hela sommaren.
 
 
Den 24:e Maj jobbade jag min sista dag på Gulf inför förlossningen. Jag tog min sista timme där och storstädade personalrummet och när jag slutat åkte jag iväg och köpte massor av gott för dom att fika.
 
 
Juni
 
Jag tyckte att vara hemma och vänta på förlossningen var lite sådär.. Jag tycker inte om att var stilla och ta det lugnt, jag vill att det ska hända något så jag gjorde ALLT för att sysselsätta mig för att slippa vila.
 
Jag bakade inför fisens ankomst, många som ville komma och hälsa på när hon väl kommit till världen. Här kändes det verkligen som att hon aldrig skulle komma ut, fastän det var nästan 2 veckor kvar!
 
 
Jag älskar att promenera men började känna av tyngden en hel del, jag blev så ledsen när jag inte kunde ta mig någonstans eller komma ut och röra mig som jag ville. Niklas kom hem en dag med en cykel till mig, nu kunde han promenera med hunden och jag kunde cykla brevid! Kärlek!
 
 
Onsdagen veckan innan förlossningen så var vi ute på Motorbanan och Onsdagsbus, man kände sig såå tung att trava omkring men skönt att komma ut och röra sig.
 
 
Samma dag hämtade vi min nya bil, kom fram till att Tiguanen hade alldeles för litet bagageutrymme, denna blev mycket bättre. Såklart så redan innan vi fått hem den så hade jag beställt lite exteriörstyling, ögonlock monterades ca timman efter den landat på uppfarten.
 
 
Den 15:e Juni stod jag här, framför byrån i Amelias rum och kikade på alla gissningar när hon skulle kika ut. Fina,fina vänner och deras överasknings-babyshower!
 
 
Vecka 40, älskade lilla fis som var därinne, nu ville vi verkligen att du skulle skynda på ut till oss!
 
 
Dagen efter så kom du ut, den 16:e Juni. Fina lilla du, så älskad från första stund!
 
En dag gammal.
 
 
 
Juli
 
 
I Juli 6 veckor gammal så var vi på Amelias första kalas, Morbror Håkan och Gunilla hade slagit ihop kalasen till ett 90-års kalas! Jättekul! Mycket människor att hälsa på, musik och mycket god mat.
 
 
När vi är riktigt motormänniskor i detta hushåll så hann vi även med fisens första bilträff i Juli, dock så sov hon sig igenom hela träffen...
 
 
Inför det stora 90-års kalaset så fick hon öven träffa sina kusiner för första gången! Dom blivande idolerna visar det sig. Nu idag när hon ser dom så håller hon nästan andan för att hinna med allt dom tar för sig. haha!
 
 
Vi hann med många långa promenader dom dagarna det var varmt och soligt! Det kanske inte var så många varma härliga dagar, men skönt var det ändå.
 
 
Vi spenderade mycket tid nere på vår altan på Solsidan så att säga. Trots den blåst som var hela tiden så är det alltid vindstilla där, jätteskönt! Många middagar, dagar och kvällar som spenderas där!
 
 
Augusti
 
 
Vi spenderade många dagar på stranden i Augusti, fruktansvärt kallt i vattnet men skönt i luften. Fisen sov sig igenom nästan alla besök utom korta matstunder.
 
 
Vi åt många middagar ute, på vår nersida, på stranden och på klipporna vi havet. Fisen var så klart med överallt och även MIllie. Älskade lilla vovve så glad hon blir av att springa lös.
 
 
Vi hade många middagar hos oss med goda vänner!
 
 
Vi plockade massor, med betoning på MASSOR med blåbär och hallon.
 
 
Finaste fis, 2 månader gammal här.
 
 
#1 - - linah:

åh va kul, älskar sånahär inlägg! <3

Svar: Så kul att se tillbaka, jag tycker hela året bara har sprungit förbi! :)
Anna Pettersson

#2 - - Carolina Thoor:

Nämen vilken sötnos! :D kul att få läsa din årsresumé! :D

Svar: Ja, visst är hon! Nu kanske jag som mamma är lite partisk, men nog är hon söt alltid och snäll! Kul att du tycker om den! :D
Anna Pettersson

#3 - - Emma Engström:

Härlig årsresume! :D Så mycket bra!

Svar: Kul att du gillar den! :D Känns som att man mest tagit det lugnt och varit hemma sedan bebisen kom men man har visst gjort mer än man tror när man tittar tillbaka! :D
Anna Pettersson

#4 - - linah:

så himla söt bebis!

Svar: Nu är jag visserligen lite partisk men.. Nog är hon en riktig sötnos alltid! <3 :D
Anna Pettersson

#5 - - Linda:

va roligt att läsa:D

Svar: Kul att du gillar den! :D
Anna Pettersson

Till top