En blogg om smått och stort, ditten och datten och allt därimellan.

Sorry..

Allmänt Permalink0
I know, det var ett tag sedan jag var inne.. två dagar iaf, sanningen är den att jag har faktiskt inte orkat eller hunnit med.
Jag har haft fullt upp med att jobba, försöka hinna med att träffa min bror och hans familj innan dom åker hem igen, ja även försökt sova bort smärtan i min mage.
Har inte det ondå försvunnit på månadg måste jag ringa till vårdcentralen igen, fyy jag verkligen avskyr sjukhus!!
Det sterila lukten, väntan, bitska sköterskor i entrèn/kassan.. suck..

Iaf för att berätta lite om dagarna som gått, i torsdag fyllde min söta pappa år. Då samlades vi hela familjen hemma hos mamma och pappa för middag och fika och naturligtvis fira pappa!
Det är så roligt när alla samlas, förra gången så var det på lucia då lilla Alfred döptes and thats ages ago känns det som.

Igår efter att jag slutat jobba så åkte jag till min morbror och hans fru där alla samlats denna dag. Som vanligt när man kommer dit så är det fika, då menar jag inget vanligt fika utan FIKA. Bullar och minst 7 sorters kakor och det är minst. Underbart anser jag som är en sån gottegris, så jag klagar absolut inte. =)
När jag kom hem så snabbåt jag och Niklas tillsammans innan han åkte till sina vänner, mendans jag, bror och Gunilla kikade på Lets dance.
ÄNTLIGEN åkte Carl-Jan ut! Men måste faktiskt säga att igår var han ju faktiskt inte så pjåkig.. Men Niklas Wahlgren, han var ju riktigt grym!
Det slank faktiskt ner lite vin igår med, men bara ett glas då jag skulle upp tidigt för att jobba imorse.

Slutade vid 12 idag, så skönt. Idag har det varit helt underbart väder kring 0 och strålande solsken.
Jag och Niklas passade på att ta en riktigt lång promenade, tvättade även av bilarna då det verkligen behövdes! =)
Vi har passat på att ha en riktigt lugn och skön dag tillsammans idag, eftersom han skulle iväg på Hockey vid 18.
Själv har jag bestämt mig för att fortsätta på min lugna och sköna dag inpå kvällen med, sitter och kikar på melodifestivalen och målar naglarna.
Än så länge har jag fakiskt inte fastnat för ett enda bidrag, men oftast måste man ju lyssna ihjäl sig innan dom är riktigt bra tycker jag.Nu ska jag lasta upp lite glass, ha en bra kväll!
Till top