En blogg om smått och stort, ditten och datten och allt därimellan.

090531

Allmänt Permalink0

Helt galet, mitt internet har legat nere i lite mer än två dagar! Det är ju skandalöst anser jag. Men nu fungerar det något sånär iaf.
I fredags så jobbade jag 7-12 efter det så umgicks jag med Emma en stund och senare på kvällen så drog jag och Niklas på bio. Vi såg En natt på museet 2, en helt ok film.
Lördag jobbade jag 7 - 12 med. mötte upp min söt mamma efter och vi åkte tillsammans in till stn då det var marknad. Den var kass så ingen missade något som inte var där.
Senare på kvällen åkte jag och Niklas norrut till en stad ca 10 härifrån där det var bilutställning och cruising. När vi kom dit så åkte vi först ut på Risön på campingen för att äta middag med bror och snygg Ylva. Även svärfar, svärmor och Niklas bror med flickvän kikade förbi.
Det var sjukt mycket snygga bilar ute i rörselse den kvällen, vi kom hem till stan ungefär vid 1 på natten. Snacka om att här var det dött trots, det fina vädret och att det var tivoli och snart studenten.

Tro det eller ej men vi sov ända till 11 imorse, det har inte hänt på evigheter!
Idag så har jag självklart varit hem och firat min rara mamma på mors dag.
Vi fikade tårta tidigare på dagen och ikväll har vi ätit grillat till middag. Nu sitter jag här och försöker uppdatera mig på ugly betty, DH och greys som jag har spelat in. Idag är första dagen jag haft tid att sätta mig ner och tagit det lugnt.

Niklas och Isse är ute och fiskar så jag sitter och bara tar det lugnt i soffan, men när dom kommer hem är det dags att kika på film.

Vi hörs lite senare, kram!

Till top