En blogg om smått och stort, ditten och datten och allt därimellan.

Sophie the Giraffe

Graviditet ❤️ Babygirl, Sophie the giraffe, Stockholm, Sturegallerian Permalink0
Vi hade Sturegallerian mittemot hotellet, en på kvällen när Niklas kurs slutat så strosade vi omkring därinne och tittade på lite av varje.
Bla inne i barnbutiken, som förutom kläder och mängder av leksaker så fanns det även en sjuuukt snygg vagn som både jag och Mr blev sugen på.
Men vi har ju redan köpt en fin som är helt perfekt för vårt användande.
 
Men däremot så kom vi hem med den söta bitis.
 

Såhär står det om den:
 
Det här fina, lilla presentsettet är barnets första sinnesutvecklane bitleksak och leksak! Ett säkert och älskat val för ditt barn som stimuler barnets alla sinnen: 
 
Syn: De mörka och ljusa kontrasterna med fläckar på Sophie the Giraffe kropp ger en visuell stimulans och gör henne enkelt igenkännbar för barnet. Hon blir snart en välbekant figur och får ett lugnande syfte. 
 
Hörsel: Hennes pipande underhåller barnet, stimulerar dess hörsel. Smak: Sophie the Giraffe är mycket flexibel och har många delar för ett barn att tugga på ( öron, horn,ben). Hon är perfekt för att lugna barnets irriterade tandkött när tänderna börjar växa ut och är helt säker. Gjord av 100% naturligt gummi. 
 
Känsel: Sophie the Giraffe är perfekt för barnets små hander. Hon är väldigt lätt och hennes långa ben och nacke är enkla för barnet att greppa. Hon är väldigt mjuk att känna, precis som barnets mamma, stimulerande och lugnande psykologiskt och emotionellt. 
 
Lukt: Den enda doften är naturligt gummi ( från Hevea trädet) gör Sophie the Giraffe mycket speciell och enkel för ditt barn att identifiera bland sina andra leksaker  


Till top