En blogg om smått och stort, ditten och datten och allt därimellan.

Lite bilder =)

Foto, I ❤ it, Resor & utflykter Permalink1
Kanske ska berätta lite om Mantorp resan, det tog sjukt lång tid ner.  Med handling och lunch efter vägen så tog det ca 10 timmar.
Vi betalade in oss på plats, ställde upp husvagnen och började direkt fixa middagen. Grillat kött med en kall feta ost sallad till och cider.
Vi satt i kvällsolen och tog det lugnt och drack lite till. Btw ekorderlig cider har kommit med en ny smak jordgubb-rabarber DEN VAR TOKGOD!
Så gillar ni cider bör ni absolut prova den.

På lördagen klev vi upp vid 7.30 gjorde oss iordning, smörjde in oss med sol skydd och gav oss sedan ut i den stekheta solen.
Vi satt på läktaren hela dagen fram till 16.00 ungefär efter det gick vi tillbaka fixade middag osv.
Sedan var det dusch och tillsnyggning som gällde innan vi skulle bort till ett par bekanta som fanns på plats. Tillsammans gick vi bor till party tältet, drack vidare, lysssnade på bra musik och delade otroligt många skratt.

Det har helt enkelt varit en riktig kanon helg! Synd bara att den bil man helst av allt ville se (Loaded) endast körde en repa. Men det kommer ett till Mantorp besök om en månad ungefär, hoppas få se den då.

Detta var en kort summering av helgen mer kommer imorgon, här kommer lite bilder iaf! =)


Vårat ekipage på väg ner!


Två grymma Mini Cooper S


Mini Cooper S "General Lee"


Helt sinnessjuk lackning på denna, Transformers tema =)

Btw någon som sett Transformers 2 ännu? Isf vad tyckte ni? =)

#1 - - JENNIE:

Sv: jo vi hade det jättebra! Kommer ett inlägg om kryssningen snart =) Men lite besviken är jag för "håkan i baren" hade semester så var synd :p Vi åkte ju med färjanbåten så vi såg lite kameror och så =)



Åh mini coopers är sååå snygga! jag ska köpa en när jag får råd ;)

Till top