En blogg om smått och stort, ditten och datten och allt därimellan.

Din dag ❤️

Food ♥, Foto, I ❤ it, Villageroad Permalink0
Igår fyllde min andra halva 31 år. Det firades lite större än vad man normalt kanske firar en udda födelsedag.
Förra årets 30-års dag var kanske inte så himla rolig, han satt hemma med 40-graders feber och jag låg inlagd på sjukhuset med vätskebrist och magvirus, spännande högtidsdag...

Men desto mer spännande var det att fixa något iår, en udda födelsedag då han inte under några omständigheter skulle misstänka något.

Det planerades i närmare en månad, nästan all familj och som närmaste vännerna var involverad på ett eller annat sätt. All mat och all dryck portionerades ut och befann sig i olika hushålls kylskåp, spännande att sedan komma ihåg var allt höll hus bara.

19 stycken blev vi, det bjöds på tjälknöl, potatisgratäng och tillhörande sås och sallad. Även ett litet påskbord med ägg, räkor, påskskinka och dylikt.
Mycket mat blev det, det blev även lite över så vi slipper laga mat idag. ;)

En mysig kväll med dom närmaste, saknade dom min ena storebror och hans familj. Men dom har ju en bit hit upp så det är inte alltid, det går att lösa så lätt.
Efterrätten bestod av tårtor, en vanlig hederlig prinsesstårta, med ett lager blåbärsmos och ett lager vaniljsås/bananmos.
En chokladtårta, med chokladbottnar, ett lager mosade jordgubbar och ett lager dumlefluff, toppade med massor av jordgubbar. Mums!




❤️
Till top